Om MULTI wine

Om MULTI wine

MULTI wine erfaren spiller med mere end 50 år i branchen!

 

Med mere end sammenlagt 50 år i branchen har MULTI wine meldt sig på banen. Det betyder, at vi allerede fra den første dag har tilbudt vore kunder et bredt og dybt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden og i alle prisniveauer.

 

Som importør og med udgangspunkt i det danske marked sælger MULTI wine til en bred vifte af de kendte detailkæder, til hotel og restaurationsbranchen, til selvstændige købmænd og vinhandlere. Vore vine sælges ikke blot i Danmark, vi er allerede godt i gang i bl.a. Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Island. MULTI wine hører fra starten til blandt de store leverandører.

 

Vores filosofi er at optimere omkostningerne, så vi til hver en tid kan tilbyde kvalitetsvine – bare lidt billigere. Det betyder at forbrugerne altid vil opleve, at de gør en god handel, selvom vi ikke sælger til dem direkte. 

 

Vi vil gerne være endnu større - samtidig vil vi servicere vore kunder bedst muligt. Derfor er alle funktioner udfyldt af specialister og vi ønsker kun at udvide i en sådan takt, at vi altid kan bevare fingeren på pulsen, når det gælder nye vine og nye tiltag på markedet. 

 

Det er MULTI wines mission at gøre op med vante forestillinger, at tænke nye tanker sammen med vore kunder og samarbejdspartnere med fuld fokus på, hvad vi gør.

 

Vi glæder os til at samarbejde - kontakt os her

 

 

 

For english version - click here